Сучасні аспекти управління фінансовою стійкістю підприємств : ст. - Минів, Р. М. і ін. (Міжнародний класичний університет імені Пилипа Орлика, 2025)
Питання створення та забезпечення ефективного функціонування системи управління фінансовою стійкістю підприємств є однією з найменш вивчених тем з точки зору корпоративних фінансів, методології та практики ефективного фінансового менеджменту. Метою статті є дослідження сутності управління фінансовою стійкістю підприємств у конкурентному й нестабільному середовищі для підвищення їх ефективності.
Keywords: фінансова стійкість, підприємство, управління, стратегія