Методичні рекомендації для вивчення дисципліни «Бізнес-планування туристичної діяльності» (для студентів ОС «Магістр» спеціальності 242 «Туризм») - Липчук, В. В.; Гримак, О. Я.; Вислободська, Г. П. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2018)
Бізнес-планування допомагає спланувати вирішення таких питань як джерела ресурсів та їх розподіл, структуру основних фондів, технологію виробництва продукту (надання послуги) тощо. Власне, від далекоглядності, економічної обґрунтованості, раціональності та ефективності рішень залежить майбутнє впроваджуваної справи. Не є виключенням і планування туристичної діяльності.
Keywords: бізнес-планування; туристична діяльность