Методологія харчової науки : навч.-метод. посіб. - Цісарик, О. Й.; Михайлицька, О. Р.; Наговська, В. О.; Сливка, Н. Б.; Білик., О. Я. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Дисципліна «Методологія харчової науки» складає основу теоретичної та практичної підготовки здобувачів і відіграє фундаментальну роль при підготовці фахівців. Дисципліна є базою для правильного розуміння і застосування новітніх досягнень у виробництві, переробці, зберіганні харчових продуктів та усвідомленого застосування сучасних методів дослідження. Предметом навчальної дисципліни є концепції розвитку харчової науки, принципи збалансованого харчування, взаємозв’язок харчування та здоров’я населення.
Keywords: харчова наука; харчові технології; здорове харчування