Удосконалення технології варено-копчених мʼясних продуктів з підвищеними функціонально-технологічними властивостями : кваліф. роб. ... магістра - Бойко, О. С. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2023)
В роботі розглянуто використання ресурсів нетрадиційної м’ясної сировини і рослинних компонентів для сировини харчової і біологічної цінності варено-копчених ковбас. Вивчається стануі перспективи використання вітчизняного нетрадиційного виду м’ясної сировини; Досліджується вплив порошку з насіння обліпихи на функціонально- технологічні властивості м’ясних продуктів
Keywords: варено-копчені вироби, функціонально-технологічні властивості, м"ясна сировина, м"ясо буйволів