Фізичне виховання як чинник забезпечення належного рівня рухової активності здобувачів вищої освіти в умовах воєнного стану : ст. - Вовк, І. В.; Волошин, О. Р.; Гуртова, Т. В.; Мусієнко, О. В.; Зелікова, Т. І. (Видавнича група "Наукові перспективи", 2023)
У роботі розглянуто питання забезпечення належного рівня рухової активності здобувачів вищої освіти в умовах воєнного стану. Визначено, що малорухливий спосіб життя протягом тривалого періоду часу може стати серйозною проблемою для підтримки фізичної форми здобувачів вищої освіти. Мета дослідження − виявлення напрямів дисципліни «Фізичне виховання» у забезпеченні належного рівня рухової активності здобувачів вищої освіти в умовах воєнного стану.
Keywords: здобувачі вищої освіти, фізичне виховання