Настільний теніс та єдиноборство – що спільного? : ст. - Гуртова, Т. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
На перший погляд може здатися, що настільний теніс і бокс зовсім не схожі один на одного, чи не так? Та я не була б такою впевненою. У цій статті ми розглянемо, що мають спільного між собою такі популярні види спорту як бокс, що є одним з видів єдиноборств, і настільний теніс. Настільний теніс і бокс мають набагато більше спільного, ніж можна собі уявити. Подібність між цими видами спорту стає дуже очевидною, якщо оцінити їх на технічному, тактичному та розумовому рівнях.
Keywords: настільний теніс; єдиноборство