Ефективність лікування і профілактики за гепатозу курей-несучок : дис. ... д-ра філос. галузі знань 21 «Ветеринарна медицина» за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина». - Яремчук, В. Ю. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2021)
У дисертаційній роботі на основі комплексу клінічних, гематологічних, біохімічних, патолого-морфологічних та зоотехнічних досліджень встановлено вікову динаміку розвитку патології печінки у курей-несучок та обґрунтовано ефективність застосування з лікувально-профілактичною метою гепатопротекторів «Геп-А-Стрес» та «Гепасан-ВС».
Keywords: гепатоз курей-несучок; кури