Публічне управління та адміністрування - Парубчак, І. О. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2021)
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Публічне управління та адміністрування» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» за освітньою програмою «Публічне управління та адміністрування»
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи
Keywords: публічне адміністрування; публічне управління