Академічне письмо - Смолінська, О. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
У статті іде мова про університет в тематиці його культурно освітнього простору, в рамках актуальної цивілізаці йної парадигми, в теоретичному, концептуальному, аспекті, згідно з яким університет є не стільки установою, ланкою системи освіти, скільки системою координат, оплотом певної традиції, якість якої була визначена задовго до того моменту, коли "дух і тіло" ун іверситету стали піддавати щораз новішим реформаціям, час яких у Європі збігався зі зміною науково світоглядних парадигм.
методичні розробки тем для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Освітні, педагогічні науки»
Keywords: Академічне письмо