Методичні вказівки з підготовки та захисту кваліфікаційних робіт першого (бакалаврського) освітнього рівня зі спеціальності 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» освітньо-професійної програми «Зоофізіотерапія» : метод. вказ. - Мазур, Н. П.; Попадюк, С. С.; Бойко, А. О.; Гордійчук, Н. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2023)
Наведено рекомендації щодо виконання кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр». Викладено вимоги до змісту кваліфікаційної роботи, її оформлення, підготовки до захисту, перевірки на плагіат, апробації результатів досліджень.
Keywords: захист кваліфікаційних робіт; Зоофізіотерапія