Біотехнологія білків : метод. вказ. - уклад. : Штапенко, О. В. .; Буцяк, В. І.; Слободян, С. О.; Кіт., Н. П. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Біотехнологія білків : методичні вказівки для лабораторних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія ОП «Біотехнології та біоінженерія»
Keywords: білки