Наукові праці ректорів, їх роль у розбудові Львівської ветеринарної академії та розвитку ветеринарної медицини (1881–1939 рр.) : біобібліогр. покажч. - Луцик, Л. О.; Ступак, Л. І. (Галицька Видавнича Спілка, 2023)
Біобібліографічний покажчик наукових праць видатних вчених – рек-торів Львівської ветеринарної академії, котрі посідають особливе місце в історії створення і розбудови академії та розвитку ветеринарної медицини до 1939 року. Покажчик репрезентує основні біографічні дані, наукові пра-ці, реферати, доповіді на наукових конференціях, а також літературу про вчених, електронні ресурси довідкових джерел, доступ до повнотекстових документів, які відображають життєвий і творчий шлях учених. Видання присвячене 140-річчю заснування Львівської ветеринарної школи.
Prace naukowe rektorów, ich rola w rozwoju Akademii Weterynaryjnej oraz medycyny weterynaryjnej we Lwowie (1881–1939) Indeks biobibliograficzny
Keywords: професори академії; історія Академії