Методичні рекомендації для вивчення дисципліни «Світові туристичні ринки» (для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 242 «Туризм») - Липчук, В. В.; Вислободська, Г. П.; Мартинюк, У. А. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2018)
«Світові туристичні ринки» є ознайомлення з теорією, методологією і методикою дослідження геопросторових аспектів розвитку ринку туристичних послуг, механізмів та закономірності його функціонування і територіальної організації на різних ієрархічних рівнях.
Keywords: туризм; туристичні ринки