Innovations in Public Administration and Management for Implementing Effective Strategies and Tools : ст. - Bobro, N. at all; Matveyeva, M. (Ciudad Autonoma de Buenos Aires, 2025)
В статті визначено основні напрямки інноваційного розвитку систем державного управління в Європейській спільноті. акцент зроблено на функціональності інструментів цифровізації та інформаційно-комунікаційних технологій, які автоматизують значну частину процесів державного управління та покращують якість державних послуг.
Keywords: цифрові технології, електронне урядування, культура інновацій, управління державним сектором