Digitalizacja biznesu: nowe trendy innowacyjnego rozwoju : ст. - Lypchuk, V.; Voytovych, V. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2021)
Teraz bardziej niż kiedykolwiek digitalizacja to przede wszystkim szansa, a nie zagrożenie. Firmy cyfrowe są bardziej produktywne, zatrudniają więcej wykwalifikowanych pracowników i zapewniają więcej możliwości wzrostu zatrudnienia. Krok w kierunku cyfryzacji, pomoże firmom inwestować w nowe technologie, których potrzebują, będzie stymulować także wzrost i pomoże zmniejszyć różnice istniejące w Europie.
Keywords: цифровізація бізнесу; Digitalizacja biznesu