Навчальний посібник для лабораторних робіт з "Нарисної геометрії" з використанням комп’ютерної програми КОМПАС-ГРАФІК : навч. пос. - Чайковський, Б. П.; Шалько, А. В.; Ярошович, І. Г.; Шпить, І. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2020)
Нарисна геометрія належить до дисциплін, що складають основу інженерної освіти. У цьому курсі вивчають методи зображень просторових форм на площині та способи графічного розв’язання позиційних та метричних задач за плоскими зображеннями об’єктів. Крім того, вивчення нарисної геометрії сприяє розвитку просторового уявлення, яке є необхідним для творчої діяльності будь-якого інженера та технолога. Тому засвоєння основ нарисної геометрії студентами має велике значення для їх наступної фахової діяльності.
Keywords: нарисна геометрія