English for Physiotherapists : навчальний посібник - Бінкевич, О. М.; Череповська, Т. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2021)
Посібник призначений для студентів першого курсу університету, які обрали своїм фахом фізіотерапію та вивчають англійську мову за професійним спрямуванням. Метою посібника є допомога майбутнім фахівцям у підготовці до опрацювання англійської оригінальної літератури за обраною спеціальністю. Посібник розрахований на аудиторні та самостійні заняття, містить тексти для читання та переказу із завданнями для самоконтролю у вигляді лексико-граматичних вправ та словник-мінімум.
Keywords: англійська мова