Фермерське рибництво - Лобойко, Ю. В.; Пукало, П. Я.; Вачко, Ю. Р. (My University, 2020)
Навчально-методичний посібник розглянуто і рекомендовано до друку навчально-методичною комісією біолого-технологічного факультету Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького (протокол № від . р.).
Навчально-методичний посібник з дисципліни „Фермерське рибництво”