Індустрія туризму: проблеми та виклики в нових реаліях: матеріали круглого столу, м. Львів, 05 жовтня 2023 : матер. конф. - (:unkn) unknown (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2023)
У збірнику висвітлюються проблематика раціонального використання туристично-рекреаційного потенціалу, економіки та організації туристичного бізнесу, вдосконалення туристичної інфраструктури, правового регулювання розвитку туризму, а також сценарії розвитку туризму в умовах війни та у післявоєнний період. Подаються дослідження щодо вирішення питання менеджменту та маркетингу у сфері туризму.
Keywords: туризм