Акарологічні дослідження тварин та акарициди : навч.-практич. посіб. - Юськів, І. Д. (Каменяр, 1998)
Посібник містить сучасні знання з систематики, морфології та життєвого циклу кліщів. Викладено методи акарологічних досліджень свійських і промислових тварин. Дано коротку характеристику акарицидних препаратів, які застосовують за інвазійних хвороб тварин. Подані ілюстрації полегшують засвоєння матеріалу. Посібник призначений для здобувачів вищої освіти ветеринарних навчальних закладів та спеціалістів ветеринарної медицини.
Keywords: акарициди; кліщі