Lexical peculiarities of easily confused words for B 1 –B2 Level Students : метод. реком. - Дзюбинська, Х. А.; Подоляк, М. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2023)
Методична рекомендація “Lexical peculiarities of easily confused words for B1 level students” розроблено для студентів спеціальності “Менеджмент” та “Туризм” як додаткове джерело лексичного збагачення та можливості навчитися розрізняти та правильно використовувати слова, які часто плутаються, маючи схоже написання та зрозуміти відмінності між лексичними одиницями, котрі виступають як часткові синоніми.
Keywords: англійська мова професійна