Технологія виробництва продукції вівчарства : навч.-метод. посіб. Ч. 1 - Періг, Д. П.; Луник, Ю. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2023)
Вивчення навчальної дисципліни «Технологія виробництва продукції вівчарства» є: організація розведення овець різних порід і напрямів продуктивності; удосконалення систем і методів їх годівлі, догляду і утримання; що позитивно впливає на обмінні процеси в організмі та збільшує їх продуктивність без шкоди для здоров’я; вирощування племінного молодняку; уміння вести цілеспрямовану племінну роботу; планувати виробництво продукції вівчарства (вовни, ягнятини, баранини, молока, смушків, овчин та шкір), її товарну первинну переробку та реалізацію у господарствах різного типу з найменшими витратами; використовувати досвід вітчизняної та зарубіжної науки і практики.
Keywords: вівчарство; овчини; овеча вовна