Навчально-методична розробка (питання поточного контролю) з навчальної дисципліни „Ветеринарна санітарія та гігієна” для студентів факультету ветеринарної медицини з напряму 1305 „Ветеринарна медицина” - Вороняк, В. В.; Козенко, О. В. (My University, 2015)
Методична розробка для контролю знань студентів складена відповідно до програми з навчальної дисципліни „Ветеринарна санітарія та гігієна”. Вона включає основні положення організації навчального процесу з дисципліни, тематичний план, програму, перелік питань біжучого контролю знань, умінь і навичок студентів, тематичну самостійну роботу, а також список рекомендованої літератури.
Keywords: ветеринарна санітарія; ветеринарна гігієна