Органічна хімія : завдання для самостійної роботи, поточного контролю знань та підготовки до екзамену - Коритко, О. О.; Мідяний, С. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2018)
У збірнику наведено тематичний план дисципліни, з яким студентам варто ознайомитись, зміст дисципліни з переліком тем, що включають матеріал аудиторної та самостійної роботи, перелік питань, які складені з метою самоконтролю при підготовці до контрольних робіт, включно з поточним контролем (ПК) та підготовки до складання екзамену.
Keywords: органічна хімія