Загальна гігієна : Метод. реком. для лабораторних занять за спеціальністю 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» - Гутий, Б. В.; Сус, Г. В.; Козенко, О. В.; Двилюк, І. В.; Магрело, Н. В.; Вус, У. М.; Кремпа, Н. Ю.; Мартишук, Т. В.; Висоцький, А. О. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
Гігієнічне значення температури та атмосферного тиску. Класифікація приладів. Нормативи температури повітря. Шкали вимірювання температури та барометричного тиску повітря.
Keywords: загальна гігієна