Молекулярна біологія : навч.-метод. посіб. 2-ге вид. - уклад. Шемедюк, Н. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Навчально-методичний посібник укладено для здобувачів спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія. У посібнику коротко викладено, проілюстровано теоретичний матеріал з дисципліни «Біологія клітини з основами молекулярної біології», розділом якої є «Молекулярна біологія». У посібнику рекомендовано до виконання лабораторні роботи, описано методи молекулярної біології та суть їх виконання. Наприклад, методи, що застосовують для одержання нуклеїнових кислот, дослідження протеїнів, теоретичні відомості щодо принципів, на яких базуються основні методи виділення, аналізу, визначення концентрації ДНК, РНК, протеїнів. Підібраний матеріал відповідає робочій програмі з дисципліни «Біологія клітини з основами молекулярної біології» для здобувачів факультету харчових технологій та біотехнології ЛНУВМБТ імені С. З. Ґжицького спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія.
Keywords: молекулярна біологія