Корпоративне управління: освітня програма «Менеджмент організацій та адміністрування.» : метод. рек. і. завд. до виконання практичних занять для здобувачів другого магістерського рівня зі спеціальності 073 “Менеджмент” (заочна форма навчання) - Колодійчук, В. А. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2021)
Нормативна дисципліна «Корпоративне управління» є обов’язковою загальною освітньою компонентою для підготовки здобувачів другого(магістрерського) ступеня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» і спрямована на те, щоб дати знання теоретичних основ корпоративного управління та основ застосування ними здобутих знань, умінь і навичок на практиці, що здійснюється шляхом вивчення засад діяльності корпорацій, специфічних методів та інструментів корпоративного управлін-ня; оволодіння вміннями виконання основних функцій менеджменту – управління, організації, планування, моніторингу та контролю.
Keywords: менеджмент