Оцінка бугаїв м’ясних порід за якістю нащадків : метод. реком. для проведення лабораторного заняття з дисципліни "Технологія виробництва яловичини" - Шаловило, С. Г.; Голуб, О. М.; Дутка, В. Р.; Гордійчук, Н. М.; Бойко, А. О. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2018)
Оцінка генотипу бугаїв м’ясних порід складається практично із тих же елементів, що й молочних, тобто тварин оцінюють за походженням, включаючи прямих предків, а також побічних родичів і за якістю нащадків.
Keywords: породи бугаїв; бугаї