Організація виховного процесу в ЗВО - Смолінська, О.; Купчак., Т. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
Сучасний етап розвитку української державності відбувається у надзвичайних умовах, основною з яких є фактична відсутність часу і можливостей для будь-якого прогресивного розвитку, злами не лише основ економіко-правового типу, а й морально-етичного типу. Застановляючись над проблематикою національного виховання, мусимо, насамперед, відслідкувати тенденції, що блискавично змінили одна одну протягом останніх декількох років.
методичні розробки тем для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Освітні, педагогічні науки»
Keywords: виховний процес; університет