Ветеринарно-санітарні вимоги при знешкодженні відходів тваринного походження - Вороняк, В. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2011)
Методична розробка висвітлює основні положення законодавчих документів та ветеринарно-санітарні заходи при знешкодженні відходів тваринного походження (умови збору, транспортування, прийому, переробки сировини, зберігання і оцінка готової продукції, порядок проведення санітарних заходів на спеціалізованих підприємствах, а також знищення небезпечних відходів тваринного походження).
методична розробка для підготовки фахівців з напряму „Ветеринарна медицина”
Keywords: відходи тваринного походження; утилізації відходів; переробки відходів тваринного походження