Організація ветеринарного сервісу : метод. реком. для проведення лабораторних занять з навчальної дисципліни «Організація і економіка ветеринарної справи з основами менеджменту і маркетингу у ветеринарній медицині» - Куртяк, Б. М.; Романович, М. С.; Матвіїшин, Т. С.; Романович, М. М.; Романович, Л. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2020)
Матеріал викладено згідно програми навчальної дисципліни «Організація і економіка ветеринарної справи з основами менеджменту і маркетингу у ветеринарній медицині», «Ветеринарне законодавство України та міжнародне ветеринарне право» для студентів вищих навчальних закладів III – IV рівнів акредитації за напрямом підготовки «Ветеринарна медицина». Може бути корисним слухачам Інституту післядипломної освіти, фахівцям ветеринарної медицини.
Keywords: ветеринарний сервіс; ветеринарні послуги; організація ветеринарної служби