Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Охорона праці» для підготовки здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня з напряму підготовки 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньої програми «Зоофізіотерапія» : метод. вказ. - Гордійчук, Л. М. (My University, 2023)
Охорона праці - це наука яка вивчає закономірності виникнення та розвитку виробничих небезпек, розробляє методи їх попередження, а також методи забезпечення безпечних і здорових умов праці.
Keywords: охорона праці