Технологія вирощування ремонтних телиць (розрахунок технологічного процесу) : метод. вказ. - Шаловило, С. Г.; Гордійчук, Н. М.; Дутка, В. Р.; Бойко, А. О.; Приймич, В. І. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2023)
Генетичний потенціал молочної продуктивності української чорно-рябої молочної породи, є достатньо високий. Одним з основних завдань у молочному скотарстві це створення оптимальних умов при вирощуванні ремонтних телиць, які б забезпечили в майбутньому молочну продуктивність корів, наближену до їх генетичного потенціалу.
Keywords: вирощування ремонтних телиць; ремонтні телиці