Фармакодинаміка кардіопрепарату за патологій серцево-судинної системи у собак : дис. д-ра філос. галузі знань 21 «Ветеринарна медицина» за спеціальністю 211 «Ветеринарна медицина»... - Вархоляк, І. С. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2020)
Дисертаційна робота присвячена вивченню фармако-токсикологічного впливу новоствореного препарату «Бендамін» на основі інгібітора фосфодиестерази-3 та етилметилгідроксипіридин сукцинату з метою його використання як кардіологічного засобу в собак за серцевої недостатності.
Keywords: собаки; серцево-судинної системи у собак; кардіопрепарати