Дослідження харчових продуктів : навч. посіб. - Цісарик, О. Й.; Гачак, Ю. Р.; Михайлицька, О. Р.; Турчин, І. М. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2019)
Отримання якісної та безпечної харчової продукції – основний чинник у діяльності сучасних підприємств харчової промисловості. Незалежно від форм власності, потужності та спеціалізації всі підприємства харчової промисловості мають у своїй структурі спеціалізовані підрозділи, що контролюють сировину, технологічний процес виробництва продуктів, якість готової продукції, умови виробництва на підприємстві.
Keywords: харчові продукти