Промислова біотехнологія : метод. вказ. - Уклад. : Штапенко, О. В.; Кіт., Н. П. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Промислова біотехнологія : методичні вказівки для лабораторних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія ОП «Біотехнології та біоінженерія»
Keywords: біотехнологічна галузь; біотехнологія