Оцінка і облік молочної продуктивності корів : метод. вказ. - Гордійчук, Н. М.; Бойко, А. О.; Дутка, В. Р. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2022)
Молочна продуктивність – це кількість молока, що продукує тварина за період лактації. Щоб оцінити молочну продуктивність корови за той чи інший проміжок часу, визначають кількість і якість одержаного від неї молока.
Keywords: облік молочної продуктивності корів; оцінка молочної продуктивності корів