Міжнародний менеджмент: освітня програма «Менеджмент організацій та адміністрування» : метод. рек. та індивідуальні завдання для здобувачів другого магістерського рівня денної форми навчання зі спеціальності 073 “Менеджмент” - Колодійчук, В. А. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2021)
На сучасному етапі розвитку і становлення ринкової економіки Україна не може залишитися поза межами міжнародної інтеграції виробництва. На сьогоднішній день жодна держава не спроможна функціонувати незалежно від інших, використовуючи лише власні ресурси. Розміщення джерел постачання, виробництва, ринків збуту все частіше виправдовують себе за межами державного кордону.
Keywords: менеджмент