Токсичність металічних сполук: ртуть, свинець, цинк. Експрес методи виявлення металічних отрут. Рецептура та рецепт за комплексного лікування тварин. супровідний лист та експертний висновок : метод. розроб. - Слободюк, Н. М.; Леськів, Х. Я. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2024)
Мета заняття: засвоїти методи виявлення ртуті в біологічних середовищах та кормах. Написати та обгрунтувати супровідний лист та експертний висновок.
Keywords: ртуть; свинець; цинк; отруєння металами; ветеринарна токсикологія