Засоби діагностики успішності навчання із загальної вірусології : навчальний посібник для студентів ІІ (СП) і ІІІ курсів ФВМ та ІІІ курсу ФВГЕП - Калініна, О. С. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2020)
Тестові завдання складено згідно з програмою навчальних дисциплін «Ветеринарна вірусологія» і «Вірусологія». Вони охоплюють програмний матеріал лекцій, лабораторних занять і тематичної самостійної роботи. До кожного тестового завдання подано 4 відповіді, з яких одна або кілька правильні.
Keywords: ветеринарна вірусологія; вірусологія; загальна вірусологія