Ефективність логістичних систем у зернопродуктовому підкомплексі АПК : дис. ... д-ра економ. наук - Колодійчук, В. А. (Львівський національний аграрний університет, 2015)
Метою дисертаційного дослідження є те-оретико-методологічне обґрунтування заходів зі структурно-функціональної та інституціональної оптимізації логістичних систем у зернопродуктовому підком-плексі АПК і розроблення рекомендацій щодо ефективної реалізації логістич-них функцій галузевих підприємств.
Keywords: економіка АПК; зернопродуктові підкомплекси АПК