Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни “Радіобіологія” : матод. вказ. - Буцяк, В. І.; Кіт, Н. П. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
Радіобіологія – наука про дію йонізуючого випромінювання на живі організми та їх угруповання. Вона передбачає вивчення механізмів взаємодії йонізуючого випромінювання на біологічні об’єкти всіх рівнів організації: макромолекул, фагів, вірусів, найпростіших, клітин, тканин і органів, багатоклітинних рослинних і тваринних організмів, людини, популяцій, біоценозів, біосфери в цілому. Для студентів денної та заочної форм навчання за освітньою програмою “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”
Keywords: радіобіологія