Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 Харчові технології освітньо-професійної програми «Технологія зберігання, консервування і переробки молока» денної та заочної форм здобуття освіти : метод. рек. - Цісарик, О. Й.; Наговська, В. О.; Михайлицька, Н. Б. та ін. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Важливою умовою підготовки висококваліфікованих професіоналів зі спеціальності 181 Харчові технології ОП «Технології зберігання, консервування і переробки молока» другого (магістерського) рівня вищої освіти є виконання кваліфікаційних робіт, які є результатом самостійного наукового дослідження здобувача вищої освіти і мають статус інтелектуального продукту на правах рукопису.
Keywords: молоко; технологія переробки молока