Specialized texts and exercises for the students of management and marketing-management specialties : метод. матер. - Дзюбинська, Х. А. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2020)
Спеціалізовані тексти розроблено для роботи на заняттях та самостійної роботи студентів 1–4 курсів факультету економіки та менеджменту. Ці тексти спрямовані на поглиблене вивчення спеціалізованої лексики у галузі менеджменту та маркетингового менеджменту.
Keywords: спеціалізовані тексти, вправи, менеджмент, маркетинг-менеджмент, лексика