Методичні вказівки по темі: «Контроль та нагляд за процедурою вилучення неякісної та небезпечної продукції на ринку» - Кісера, Я. В.; Божик, Л. Я.; Мартинів, Ю. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
Матеріал викладено згідно програми навчальної дисципліни. Тема розкрита з використанням Закону України «Про вилучення з обігу, переробку, утилізацію, знищення або подальше використання неякісної та небезпечної продукції». Представлені ветеринарно-санітарні правила по організації ветеринарно-санітарного контролю на ринках та по знезараженню й утилізації трупів та гною, виробничих і біологічних відходів.
Keywords: вилучення продукції на ринку; небезпечні продукти; неякісна та небезпечна продукція