Методичні вказівки до семінарських занять та виконання самостійної роботи з дисципліни «Екотуризм» - Терлецька, О. В. (My University, 2019)
Індустрія туризму в Україні має всі передумови для потужного розвитку та входження в цивілізований світовий ринок послуг за умови врахування тенденцій та принципів інноваційного розвитку. Значним потенціалом України є її історія і багата культура. Україна має унікальне поєднання природних умов, різноманітних ландшафтів і мінеральних лікувальних ресурсів. В Україні налічується понад 50 природних заповідних територій- національних парків, біосферних і природних заповідників. Все це – умови для розвитку курортно-рекреаційної сфери.
для студентів ІІІ курсу факультету економіки та менеджменту спеціальності «Туризм»
Keywords: екотуризм