Організація агротуристичних господарств : метод. реком. - Липчук, В. В.; Липчук, Н. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
Стаття ознайомлює із соціально-економічним значенням, розвитком і промоцією агротуризму, правовими, фінансовими і організаційними передумовами надання агротуристичних послуг. Досліджує ринок агротуристичних послуг, визначає рівень попиту, аналізує конкурентне середовище та оцінює потенціал розвитку регіонів для ефективного функціонування агротуристичних господарств
Keywords: агротуризм, рекреація, агротуристичні господарства