Застосування інформаційних технологій у ризик-менеджменті: навч. посіб. - Степанюк, О. І. (ГАЛИЧ-ПРЕС, 2025)
Викладено основні поняття, сутність та зміст управління ризиками. Показано методологію управління ризиками. Розглянуто систему управління ризиками та процесний підхід до цих процедур. Особливу увагу приділено ідентифікації й аналізу ризиків та конкретним методам управління в окремих організаціях. Проведений огляд та порівняльний аналіз деяких інформаційних систем, спеціалізованих для підтримки прийняття рішень у процесі виявлення та запобігання ризиків. Представлені завдання до виконання лабораторних робіт.
Keywords: ризик-менеджмент, інформаційні технології , управління ризиками