Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Ветеринарні науки. 2022. Т. 24, № 108 - (:unkn) unknown (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
Серія: Ветеринарні науки входить до “Переліку наукових фахових видань України” (категорія Б), в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук у галузі ветеринарних наук (остання перереєстрація згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1301 від 15 жовтня 2019 р.).
Scientific messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Veterinary sciences. 2022. Т. 24, № 108
Keywords: ветеринарна медицина; ветеринарні науки