Метрологічний контроль у фізичному вихованні. Частина І. Основні статистичні показники : метод. матер. - Мусієнко, О. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2022)
На сучасному етапі у практиці фізичного виховання здійснюється багато кількісних та якісних вимірювань. Перед фахівцями галузі постають завдання з організації і проведення різноманітних досліджень, а також опрацювання й інтерпретації фактичного експериментального матеріалу, отриманого експериментальним шляхом. Виконання вказаних завдань зумовлює потребу забезпечення високого рівня необхідної компетенції студентів – майбутніх фахівців галузі фізичного виховання шляхом вивчення навчальної дисципліни «Метрологічний контроль у фізичному вихованні».
Keywords: фізична культура і спорт; метрологічний контроль у фізвихованні